Gezond & veilig opgroeien

Goed onderwijs, ruimte voor sport en cultuur en een veilige leefomgeving.

In een aantrekkelijke gezinsstad kunnen kinderen veilig en gezond opgroeien en zich ontwikkelen. Dat wil natuurlijk iedereen. Samen kunnen we er voor zorgen. Bijvoorbeeld door meer aandacht te besteden aan fietsen in de stad en aan de verkeersveiligheid rond scholen. Maar ook door kinderen te stimuleren meer te bewegen, gezonder te eten en er, samen met de buurt, voor ze te zijn als ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In Gezinsstad Apeldoorn tellen alle kinderen mee, welke achtergrond ze ook hebben. En we vinden het belangrijk dat kinderen, pubers en jongvolwassenen ook zelf hun zegje mogen doen. Heb jij goede plannen waarmee we onze jeugd gezond en veilig kunnen laten opgroeien? Dan horen we dat graag!

Maatschappelijke Stage Apeldoorn
Gezond & veilig opgroeien

Maatschappelijke Stage Apeldoorn

8 likes
0 reacties
Flyer Profielwerkstuk
Gezond & veilig opgroeien

Win prijzen met het schrijven van je profielwerkstuk

6 likes
0 reacties
 • verhaal

  Apeldoorn is de leukste stad van de wereld

  Is dit gezin niet thuis? Dan zijn ze waarschijnlijk aan het sporten. Dat doen ze namelijk allemaal fanatiek. Alice en Lev vinden het leuk om te vloggen en willen op die manier ook graag Apeldoorn laten zien.

  Lees verder
 • verhaal

  Apeldoorn is gewoon een knus dorp, met stadse fratsen

  Frans en Anieta omschrijven zichzelf als ‘een actief gezin’ en ‘zeer betrokken bij Apeldoorn’. De stad heeft volgens hen veel te bieden en met hun deelname aan Gezinsstad Apeldoorn willen ze anderen motiveren om hieraan deel te nemen en te kijken naar al het moois dat er in de stad te vinden is.

  Lees verder

Meer berichten

Vergroot contrast