Buitenruimte voor iedereen

Meer groen, betere en veilige speelplekken, leuke activiteiten en anderen ontmoeten.

Apeldoorn is een gemeente in het groen met op tal van plekken mooie buitenruimte. Daar kunnen we nog veel meer mee doen. De buitenruimte mag veel meer een plek zijn waar je kunt spelen, bewegen, sporten en ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan schoolpleinen die meer betekenis voor de buurt kunnen krijgen, zodat iedereen er ook na schooltijd gebruik van kan maken. Het organiseren van leuke speelactiviteiten in de binnenstad. Of het groener en schoner maken van de buitenruimte. Heb jij zelf goede plannen waarmee we de buitenruimte nog aantrekkelijker kunnen maken? Dan horen we dat graag!

twee dames zetten een schep in de grond. een dame staat met een kruiwagen en wethouder stukker zit in de heftruck. locatie ordenplein
Buitenruimte voor iedereen

Winkelcentrum Orden binnenkort groener én een beweegtuin rijker

7 likes
4 reacties
Kinderen planten bomen
Buitenruimte voor iedereen

De Natuurwijzer Apeldoorn

1 likes
0 reacties
spelende kinderen in speeltoestel park beekbergen
Buitenruimte voor iedereen

Opknapbeurt voor park Beekbergen

2 likes
0 reacties
 • verhaal

  Apeldoorn is een actieve stad met veel ruimte om te ravotten

  Ida verhuisde ruim dertig jaar geleden met haar ouders en zus vanuit Den Helder richting Apeldoorn. Nu woont zij samen met haar ouders en dochters in de Vogelbuurt in Apeldoorn Zuid. Volgens het gezin een gezellige en multiculturele buurt, waar mensen nog de tijd nemen om een praatje te maken.

  Lees verder
 • verhaal

  Een klein gebaar kan al een groot verschil maken

  Met vier kinderen wordt de familie vaak gezien als ‘groot gezin’. Nineke en Martijn wonen met hun vier dochters in Apeldoorn, in hun favoriete buurt de Brummelhof. Martijn is in Apeldoorn geboren en ook Nineke heeft haar roots in Apeldoorn. Het hele gezin is actief aan het sporten.

  Lees verder

Meer berichten

Vergroot contrast