Buitenruimte voor iedereen

Voor Apeldoorn: crowdfundingplatform voor maatschappelijke initiatieven

Voor Apeldoorn is hét platform om mensen en organisaties in beweging te brengen voor maatschappelijke initiatieven in Apeldoorn. Via Voor Apeldoorn zamel je geld, hulp en/of materiaal in en geef je samen met anderen kleur aan je omgeving. Het team van Voor Apeldoorn denkt met je mee, en geeft tips en advies bij het opzetten en uitvoeren van je campagne. Doordat verschillende partnerorganisaties in Voor Apeldoorn samenwerken, maak je bovendien kans op donaties en ondersteuning van een groeiend aantal lokale en landelijke organisaties! Klik hier om te zien welke extra’s er beschikbaar zijn.

logo voor apeldoorn

Doe mee!

Heb je een goed idee voor jouw dorp, wijk of buurt en ben je op zoek naar financiële middelen, hulp en/of materialen? Start dan een crowdfundingcampagne. Bij crowdfunding voer je actief campagne in je eigen netwerk en daar buiten. Het Voor Apeldoorn team denkt met je mee en geeft je advies over de opzet van je campagne.

Waarom zou je kiezen voor VoorApeldoorn?

  •  Intensieve en individuele begeleiding bij het opzetten van je campagne, gemiddeld beoordelen initiatiefnemers de begeleiding met een 8.
  • Kans op donaties aan je campagne van o.a. het VSBfonds en Stichting DOEN en hulp Stichting Present en nieuwsblad Stedendriehoek.

Zijn er voorwaarden? Slechts een paar:

  • Jouw initiatief of idee draagt bij aan een leuker, gezelliger, socialer of veiligere buurt, dorp of stad.
  • Je bent in staat om je netwerk te activeren om bij te dragen aan jouw campagne.

Start hier je campagne!

Let op: bij Voor Apeldoorn gaat het om maatschappelijke initiatieven en om delen en geven. Je kunt er niet terecht voor leningen, aandelen en andere financiële producten waarbij financieel rendement voor de supporter moet worden gegenereerd!

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Ineke Buitenhuis
21 januari 2019

Ik geef mij hierbij op voor het crowdfundingplatform op 30 januari.

Debby, Communitymanager Gezinsstad Apeldoorn
28 januari 2019

Leuk, tot dan!

Updates

30 januari 2019

Kom ook en leer alles over crowdfunden!

Vergroot contrast