Generaties verbinden

Samen kunst kijken verbindt

Samen kunst kijken verbindt, zo stellen Anieta en Frans, ambassadeurs van Gezinsstad Apeldoorn. Daarom sloegen zij de handen ineen met Nienke en Ida, eveneens ambassadeurs, en bedachten het project ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.

Op zaterdag 23 februari en zaterdag 2 maart kun je (na aanmelding) van 14.00 tot 16.00 uur in KBS De Zonnewende zestien kunstwerken komen bekijken. Na ontvangst met koffie, thee en koek uitgelegd hoe de middag gaat verlopen. Daarna worden in duo’s van verschillende leeftijden de kunstwerken van lokale kunstenaars bekeken. Eerst is stilte en daarna wordt de ervaring uitgewisseld. Want samen zie je meer dan alleen. Vervolgens kom je als groep samen om onder leiding van Frans je ervaring te delen. Natuurlijk wordt ook hier weer voor een versnapering gezorgd.

Doe mee!

Zin om mee te doen? We horen graag of je een van de middagen komt. Aanmelden kan heel gemakkelijk door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Wacht niet te lang met aanmelden, er is maar beperkt plek. Wil je meer weten over onze ambassadeurs? Je leest hun verhalen hier.

Liever alleen komen kijken?

Op woensdag 27 februari en vrijdag 1 maart is er tussen 14.00 en 17.00 uur een extra expositie met vrije inloop.

Aanmelden

Je kunt je alleen nog telefonisch aanmelden voor zaterdag 2 maart. Je belt hiervoor met Anieta. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-104 12 503.

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Updates

11 maart 2019

Foto's van de bijeenkomsten

4 maart 2019

Stadsdichter Aad van der Waal maakt gedicht

Stadsdichter Aad de Waal was afgelopen zaterdag aanwezig en schreef een prachtig gedicht over dit project.

Stadsdichter schrijft gedicht over kunstproject

26 februari 2019

Eerste bijeenkomst

Afgelopen zaterdag was de eerste bijeenkomst. Verschillende mensen hebben samen kunst gekeken en hun ervaringen gedeeld. Het was een geslaagde bijeenkomst!

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Vul dan snel het formulier hierboven in!

 

18 februari 2019

Interview Radio Apeldoorn

Meer weten over dit toffe project? Morgenmiddag 19 februari vertelt Anieta je er alles over tijdens de Matinee uitzending van Radio Apeldoorn.

Vergroot contrast