Gezond & veilig opgroeien

Win prijzen met het schrijven van je profielwerkstuk

Zit jij op het vmbo, de havo of het vwo en schrijf je dit schooljaar jouw profielwerkstuk, èn lijkt het je leuk om mee te denken over hoe Apeldoorn nog leuker en beter wordt? Doe dan mee met de wedstrijd die Gemeente Apeldoorn hieraan verbindt en maak kans op mooie prijzen!

Thema’s

Gemeente Apeldoorn is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het nog fijner wonen, werken en verblijven is in onze stad en de dorpen. Misschien heb jij daar wel hele goede ideeën over! Jouw profielwerkstuk kan een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van Apeldoorn. Daarom dagen we je uit om je profielwerkstuk over een van de onderstaande thema’s te schrijven.

  • Comfortabele Gezinsstad
  • Ondernemende Stad
  • Toeristisch Toplandschap
  • Duurzaam Apeldoorn
  • Burgerparticipatie

Meedoen is heel simpel

Baseer jouw profielwerkstuk op een van deze thema’s  en stuur het naar gezinsstad@apeldoorn.nl. De vijf beste inzendingen winnen een boekenbon van 100 euro, een gesprek met de wethouder én publicatie op onze website.

Meer informatie lees je in deze flyer.

Meer weten?

Kijk dan de livesessie op de Facebookpagina van Jong Apeldoorn terug waarin verschillende ambtenaren je meer vertellen over de thema’s. Of stuur jouw vraag of opmerking naar gezinsstad@apeldoorn.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Vergroot contrast