Generaties verbinden

De Praatfiets

Onze ambassadeur Ida is een tof project gestart, ‘de Praatfiets’. Ze heeft door middel van een crowdfundingactie geld ingezameld om een fietstaxi te kopen. Met deze tweezitter kan iemand die minder mobiel is toch een ritje maken. Ze kwam op het idee doordat haar vader meerdere amputaties heeft gehad aan zijn voeten en zelf niet meer kan fietsen. “Hij fietste altijd heel veel en zo kan hij toch nog genieten van het buiten zijn”, zegt Ida. “Hij zou het geweldig vinden om fietstochtjes te kunnen maken.’’

Hij fietste altijd heel veel en zo kan hij toch nog genieten van het buiten zijn.”

Meedoen

Woon je in de gemeente Apeldoorn en kun je zelf niet (meer) fietsen, maar wil je wel graag van een fietstocht genieten? Reserveer dan kosteloos de Praatfiets. Dit kan door een mail te sturen of te bellen met Ida, telefoonnummer 06-83518518. Eén van de vrijwilligers stapt graag op de fiets om samen met je een ritje te maken.

Een ritje is helemaal gratis. Om de onderhoud- en reparatiekosten te dekken, is Ida op zoek naar bedrijven die de Praatfiets willen sponsoren in ruil voor vermelding op de fiets.

Meer weten?

Wil je meer weten over Ida en onze andere ambassadeurs? Je leest hun verhalen hier. De Praatfiets is ook te volgen op Facebook.

logo praatfiets

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Vergroot contrast