Gezond & veilig opgroeien

Kom gezellig paaseieren zoeken!

Op Tweede Paasdag is het weer groot feest bij het Boschbad in Apeldoorn, want dan komt de paashaas langs. Hij vraagt de kinderen van Apeldoorn om samen met hem op zoek te gaan naar alle verloren paaseieren. Ieder kind dat mee zoekt, mag na afloop een mooi cadeautje uitzoeken. Maar dat is nog niet alles; Er kan lekker gesprongen worden op het grote springkussen en mee gedanst worden tijdens de warming-hup, uiteraard met de moderne dansjes als de ‘floss’ en ‘best mates’. Ook is er een schminkkraam, sport- en spelveld, een verkleedwedstrijd en paaslekkers.

Van vader op zoon

Het feest vond zo’n kleine veertig jaar geleden voor het eerst plaats op het terrein van het Boschbad (dat toen nog het Kristalbad heette) en werd met veel enthousiasme georganiseerd door Kobus Rouwenhorst. Zijn zoon Jorg heeft het opnieuw leven in geblazen.

Organisator Jorg Rouwenhorst: “Als klein kind heb ik met Pasen zoveel vreugde beleefd toen ik bij het Kristalbad (nu Boschbad) de paashaas mocht helpen. Daarom besloot ik, samen met mijn gezin en het Boschbad, het feest opnieuw leven in te blazen. En, met succes! Bij de eerste editie in 2013 kwamen er al meer dan honderd kinderen, ouders en grootouders paaseieren zoeken. Kippenvel.’

Jorg, Alice, Lev en TimAmbassadeurs Gezinsstad

Jorg is samen met zijn vrouw, Alice en zijn zonen Lev en Tim ambassadeur van Gezinsstad Apeldoorn. Dit evenement is één van hun initiatieven om van Apeldoorn een nog leukere gezinsstad te maken dan het al is. Wie Jorg, Alice, Lev en Tim zijn en waarom zij ambassadeurs zijn geworden, lees je hier.

Aanmelden

Op maandag 22 april 2019, van 10:00 tot 13:00 uur vindt het paaseizoekevenement plaats. De entree is € 5,00 voor de kinderen. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere grote mensen mogen gratis helpen met zoeken. Kom je de paashaas helpen met zoeken?

Je kunt je niet meer online aanmelden. Maar als je een email stuurt naar feestinapeldoorn@hotmail.com met daarin de naam en leeftijd van de kinderen én het aantal begeleiders dat meekomt, dan ben je van harte welkom!

Sfeerimpressie

Kinderen lopen achter de paashaas aan

paashaas met veel kinderen

kind geschminkt als paashaas

paashaas met kinderen

paashaas en kind geschminkt

kind met gouden ei

kinderen zoeken paaseieren

kinderen kiezen cadeautje uit

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Sven
27 maart 2019

We zijn erbij!!!

Erik
30 maart 2019

Mooi inititatief!

Debby, Communitymanager Gezinsstad Apeldoorn
1 april 2019

Dank!

Debby Smolders
22 april 2019

Kan ik mijn zoontje Niko nog.opgeven? Hij is 4 jaar oud en komt dan met zijn papa en mama zoeken. Groeten Debby Smolders

Updates

22 april 2019

Paasevent groot succes!

Vergroot contrast