Buitenruimte voor iedereen

IVN natuureducatie Apeldoorn

IVN Apeldoorn: een actieve en bruisende vereniging

IVN Apeldoorn is één van de plaatselijke afdelingen van het IVN. De afdeling is er voor mensen uit de omgeving van Apeldoorn, Epe en Voorst. IVN Apeldoorn organiseert excursies onder begeleiding van natuurgidsen. Maar ook diverse cursussen voor iedereen met interesse in de natuur. Die zijn of haar eigen omgeving graag beter leert kennen. Er worden wandel- en fietsroutes uitgezet en er wordt onderhoudswerk verricht in lokale natuurgebieden. Verder worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen, basisscholieren en ouderen. En uiteraard zijn er ook activiteiten voor de leden. Dit alles met het doel de mensen bekend en vertrouwd te maken met wat de natuur aan boeiends te bieden heeft. Kennis over de waarde van de eigen leefomgeving leidt tot waarderen van die omgeving en er goed voor willen zorgen.

Doelstelling

IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving.  In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat de doelstelling van het IVN precies is.

Doe mee

Wil je graag een keer meedoen? Kijk dan op de website van IVN Apeldoorn om te zien wat er allemaal te doen is. Doe bijvoorbeeld op zondag 16 juni mee aan Slootjesdag 2019!

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Samen met:

Vergroot contrast