Gezond & veilig opgroeien

Creators for KiKa: live Fortnite event Apeldoorn

Op zondag 19 mei vond Creators For KiKa, hét Fortnite event, plaats in Theater Orpheus. Jonge organisator Lars van Dijk vindt dat alle kinderen onbezorgd moeten kunnen spelen en gamen. En daarom is de opbrengst gedoneerd aan stichting KiKa.

“Ieder kind verdient een onbezorgd leven!” Lars van Dijk (16 jaar)

Ambassadeur

Onze Gezinsstad ambassadeur Lev was samen met zijn broertje en vrienden aanwezig bij dit toffe event. Hij zag hoe bekende Youtubers live Fortnite speelden op een reusachtig scherm en mocht achteraf met zijn helden op de foto. Was jij er niet bij en wil je weten wat er nog meer gebeurde deze dag? Check dan snel Lev zijn super leuke vlog.

Laat het ons weten!

Weet jij wat voor toffe dingen er georganiseerd worden voor jongeren in Apeldoorn? Of ken jij plekken die heel leuk zijn voor jongeren en vind jij dat iedereen deze moet weten te vinden? Laat het ons dan weten. Dan maakt Lev, of een van onze andere jonge ambasssadeurs er misschien een leuke vlog over!

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Kobus
20 mei 2019

Goed bezig lev

Geertje
20 mei 2019

Wat doe jij dat Top Lev. Goede kids promotie voor Apeldoorn. Voor zo doorgaan

Lizz
22 mei 2019

Het goede doel steunen en tegelijkertijd een geweldig vette middag voor kids georganiseerd. Hier kwamen zondag twee zeer enthousiaste kinderen thuis! Complimenten!!

Vergroot contrast