Proeverij voor Vrijwilligerswerk 2019

23 september 2019

Veel mensen willen vrijwilligerswerk doen, maar weten niet precies wat of hoe. Daarnaast zijn veel organisaties, verenigingen en stichtingen op zoek naar vrijwilligers. Tijdens de Proeverij voor Vrijwilligerswerk op zaterdag 12 oktober 2019 kunnen die mensen en organisaties elkaar leren kennen.

De Proeverij voor Vrijwilligerswerk laat je proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft. Het is een informatieve en interactieve markt, bedoeld om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Vrijwilligerswerk kan erg goed zijn voor je zelfverzekerdheid en geluk. Je kunt ontdekken wat je graag doet of juist liever niet doet. Je krijgt nieuwe sociale contacten en soms kan er ook een nieuwe baan uit voortvloeien. Kortom, de proeverij voor Vrijwilligerswerk is dé gelegenheid om te proeven, te ontmoeten, kennis op te doen, te genieten van de sfeer en kennis te maken met vrijwilligersorganisaties en de mensen erachter.

Meer informatie

De derde editie van de proeverij voor Vrijwilligerswerk vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 van 11.00 tot 15.00 uur op het Zwitsal terrein (hal 10, 11 en 14) aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@apeldoornpaktaan.nl of kijken op www.proeverijapeldoorn.nl.

Deel dit bericht

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Georganiseerd door:

Vergroot contrast