Onze website

4 mei 2020

Beste bezoeker van onze website, wat leuk dat je de tijd hebt genomen om hier rond te kijken. Momenteel zijn we bezig met de integratie van deze website in de gemeentelijke website. Door Corona heeft dit echter wat vertraging opgelopen. Vandaar ook dat de berichten die je hier kunt vinden, wat verouderd zijn. We hopen op je begrip en doen ons best de integratie zo snel mogelijk te voltooien.

Team Gezinsstad Apeldoorn

Deel dit bericht

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Jan Molenaar
24 mei 2020

Onlangs werd ik door mijn vrouw erg geraakt door een opmerking dat ze al 10 jaar bezig is om vriendschappen te ontwikkelen toch zonder enig resultaat. Vriendschap maken op middelbare leeftijd voor mensen die oorspronkelijk niet uit Apeldoorn blijkt een haast onmogelijke taak te zijn. Wat zijn er voor iniatieven om voor dergelijke gezinnen een ontmoetingsplek te creeeren? Ik denk dat voor een fijne gezinsstad dit een enorme aanwinst zou kunnen zijn. Groet, Jan Molenaar

Debby, Communitymanager Gezinsstad Apeldoorn
2 juni 2020

Beste Jan, Wat vervelend dat uw vrouw nog geen vriendschappen in Apeldoorn heeft ontwikkeld. Ze zou eens kunnen kijken op https://ontmoetelkaarinapeldoorn.nl/ontmoetingsplekken/ of er een ontmoetingsplek bij zit waar ze heen kan gaan. Verder helpt het aansluiten bij een van de vele verenigingen in Apeldoorn ook vaak bij het maken nieuwe contacten en het ontstaan van nieuwe vriendschappen. Ik wens u en uw vrouw veel succes en waardevolle vriendschappen toe.

Vergroot contrast