Klaar voor de start….Af! Obstakel Run in Osseveld-Woudhuis

20 juni 2019

Hoe leuk is dat; een eigen obstakel run bedenken en bouwen! Gisteren stonden vier scholen met groep 6-leerlingen klaar aan de start van hun eigen obstakel run. Elke school maakte een eigen parcours op hun eigen schoolplein. Op woensdag 19 juni gingen de leerlingen elk schoolplein langs om elkaars parcoursen uit te proberen. Het werd een leuke en sportieve ochtend voor de leerlingen van de scholen De Zonnewende (locaties Osseveld en Woudhuis), De Regenboog en De Bundel.

Uitdagend

De Obstakel Run is een leuke activiteit om met elkaar in beweging te komen. Het daagt kinderen uit tot avontuurlijk, educatief en prikkelend buitenspelen. Kinderen kunnen de hindernissen in het parcours op eigen tempo overwinnen en leren zo grenzen verleggen, angsten overwinnen, samenwerken en ervaren successen. Hun zelfvertrouwen groeit en daarnaast is het gewoon heel leuk om samen te doen!

Bedankt!

Jantje Beton stimuleert obstakel runs in heel Nederland. Deze run in Apeldoorn werd mede georganiseerd door de enthousiaste inzet van de wijkraad Woudhuis-Osseveld, Denktank Breed, Accres, Stimenz, #JOGG en natuurlijk de tomeloze energie van de leerlingen en hun leerkrachten.

Deel dit bericht

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Vergroot contrast