Gezocht! (hobby)Fotograaf

18 februari 2019
We willen graag verbinding leggen tussen bewoners/bezoekers van Talma Borgh en de statushouders uit de wijk. Dit willen we doen door de mensen te laten fotograferen. Zodat ze samen de wijk intrekken en door elkaars ogen gaan kijken. Hierdoor ontstaan leerzame, gezellige gesprekken en groeit wederzijds respect. We zijn op zoek naar een (hobby)fotograaf die de ouderen en statushouders voorafgaand hieraan een eenvoudige workshop fotograferen wil geven.

Wie zijn wij?

Talma Borgh biedt welzijn met zorg voor 70 cliënten vanuit de wet langdurige zorg. Ook bieden wij thuiszorg in de gebouwen die verbonden zijn aan Talma Borgh en in de wijken Woudhuis/Osseveld. Wij zijn ook een ontmoetingsplek waar allerlei activiteiten plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Je geeft de ouderen en statushouders tips over het fotograferen, daarna gaan ze zelf op pad om foto’s te maken in Talma Borgh en in de wijk.

Wie zoeken we?

We zoeken een (hobby)fotograaf met affiniteit voor ouderen en statushouders. Een fotograaf die in staat is om in simpele bewoordingen tips te geven over fotograferen.

Wanneer?

Zaterdagen 4, 11, 18 en 25 mei van  14.30-16.30 uur en zaterdag 1 juni van 14.30-17.30 uur zijn de workshops gepland. Zaterdag 15 juni 14.30 tot 17.00 uur sluiten we af met een tentoonstelling.

Interesse?

Vul dan het formulier in op Apeldoorn Pakt Aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht

Reacties


Een reactie wordt pas getoond na goedkeuring van een beheerder

Vergroot contrast