Feestelijke opening waterspeelplaats Zuiderpark

18 april 2019 t/m 18 april 2019, 15:15, Zuiderpark, hoek Rijnstraat / Oude Beekbergerweg

Apeldoorn heeft er een prachtige speelplek bij. In het Zuiderpark is een bijzondere waterspeelplaats gebouwd op de hoek Rijnstraat / Oude Beekbergerweg. Jantje beton heeft de speelplaats gefinancierd. Het is een rolstoel toegankelijke speeltuin met onder andere drie bijzondere waterornamenten. De drie waterpompen zijn beschikbaar gesteld door het Apeldoornse bedrijf VRM.

Deze speelplek is nu klaar voor gebruik en dat willen we vieren! Je bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening op donderdagmiddag 18 april. Vanaf 15.15 uur ben je welkom om dit feest mee te beleven. Wethouder Nathan Stukker opent de speelplaats samen met Dave Ensberg-Kleijkers (de directeur van Jantje Beton) en de kinderen.

Alle kinderen uit de buurt kunnen de speelplek deze middag gaan gebruiken. Voor jong en oud is er een hapje en een drankje. Een echt gezellig buurtfeest dus!

Laat het vooral ook weten aan andere kinderen en papa’s en mama’s uit de buurt.

Graag tot 18 april!

PS. Goed om te weten: tijdens de opening worden foto’s gemaakt die we willen gebruiken op onze websites, sociale media en andere kanalen. Heb je daar bezwaar tegen? Laat het dan weten aan een van de medewerkers van Jantje Beton en Gemeente Apeldoorn.

 

Deel dit agenda-item

Vergroot contrast