Tentoonstelling Showcase 1: kunst in de openbare ruimte

30 maart 2019 t/m 22 april 2019, ACEC, Roggestraat 44, Apeldoorn

Van zaterdag 30 maart tot en met maandag 22 april is in Apeldoornse Centrum voor Eigentijdse Cultuur, ‘SHOWCASE I’ te zien. De eerste van een reeks tentoonstellingen over kunst in de openbare ruimte.

Opening

Zaterdag 30 maart om 16.00 uur wordt de tentoonstelling geopend. Je bent van harte welkom om hierbij te zijn!

De tentoonstelling SHOWCASE I bestaat uit ruimtelijk werk van Alphons ter Avest, Erik Buijs, Tom Claassen en de Spacecowboys. Gecombineerd met foto’s van hun werk in de buitenruimte. Deze kunstenaars slagen er allemaal op hun eigen manier in om artistiek hoogwaardige kunst toegankelijk te maken voor een breed en groot publiek. Hun zeer originele, visueel pakkende en speelse kunst speelt met de verbeelding van jong en oud en geeft de omgeving smoel. En vaak kan er gewoon op gezeten of geklommen worden.

Meer weten?

ACEC wil ervoor zorgen dat de omgeving verrijkt wordt met kunstwerken, die stad, wijk, dorp en ommeland mooier, interessanter en verrassender maken. Het activiteitenprogramma van ACEC richt zich daarom meer op de combinatie kunst, groen en landschap, met inspiratie, debat, kennisdeling, en voorstellen voor gemeentelijke kunstopdrachten. Weten wat er nog meer te doen is in ACEC? Kijk dan op www.acec.nl.

Deel dit agenda-item

Vergroot contrast