Landelijke opschoondag

23 maart 2019 t/m 23 maart 2019, Gemeente Apeldoorn

Op zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. Hét moment om samen de buurt op te ruimen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Vooral met het stappenplan dat we voor je hebben gemaakt. Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je kunt de stoep schoonmaken of het hele park. En je kunt het met je vrienden doen of met een hele club onbekende buren en zo meteen gezellig kennismaken.

Doe mee

Wat je ook doet: het is goed om je actie eerst even aan te melden op de website van Supporter van Schoon. Zo breng je anderen eenvoudig op de hoogte van jouw deelname, nodig je mensen makkelijk uit en kan Supporter van Schoon je makkelijk van gratis handige materialen voorzien.

Niet een eigen actie organiseren, maar wel meedoen? Dat kan ook natuurlijk. Door aan te haken bij een van de initiatieven in Apeldoorn en de dorpen eromheen . Bekijk hier alle acties bij jou in de buurt.

Deel dit agenda-item

Vergroot contrast