Beursvloer Apeldoorn

27 maart 2019 t/m 27 maart 2019, 19:00, Theater en Congres Orpheus, Churchillplein 1

Op woensdag 27 maart wordt de 14e editie van de beursvloer gehouden in theater Orpheus. De voorbereidingen zijn in volle gang. Doe je mee? Als bedrijf of als vereniging/stichting? Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Apeldoorn een beetje mooier wordt. Samen zijn we in staat tot veel mooie verbindingen! Beursvloer055 is een jaarlijks terugkerend evenement waar maatschappelijke behoeftes worden verhandeld zonder geld, het ouderwetse handjeklap.

Maatschappelijke organisaties

Op zoek naar bestuurlijke ervaring? Zoek je ‘handen’ of middelen om een klus uit te voeren? De Beursvloer is dé plek om je vragen te stellen. Geen contract, maar wel contact. Handelen met gesloten beurs. Je komt iets halen, maar levert ook een tegenprestatie. Dat is waar het om draait bij de beursvloer.

Betrokken bedrijf

Jouw bedrijf is betrokken bij de Apeldoornse samenleving en wil daar graag (nog meer) uitdrukking aan geven. De Apeldoornse Beursvloer kan je hierbij ondersteunen. Het doel is namelijk om de maatschappelijke waarde van de bedrijven in deze regio te vergroten. Je aanbod kan bestaan uit inzet, goederen, kennis of middelen.

Doe mee

Je kunt je aanmelden op de website van Beursvloer Apeldoorn. Vraag en aanbod worden via de website bekend gemaakt, hoe eerder je je opgeeft des te beter. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail of bel 055-576 7997.

Workshop

Dit jaar organiseren we ook weer workshop ter voorbereiding op de Beursvloer. Doe je voor het eerst mee, dan is deze workshop een must. Maar ook als je al eens bent geweest, is de workshop nog steeds een aanrader. De medewerkers van KPMG geven de workshop op woensdag 13 maart om 19.00 uur bij de Rabobank aan de Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn.
Je kunt je via e-mail aanmelden voor deze workshop.

Deel dit agenda-item

Vergroot contrast